Skip to content

11.12.2008

Relaxační výlet – Laa – part 2

Minulý týden jsme absolvovali již zmíněný relaxační výlet do termálu a Rakousku. Zážiteček opravu skvělý. Vstup na 3 hodiny byl tak akorát. Nejdřív jsme 1,5 hod zevlovali po bazénech (+ tobogánek) a pak jsme na další hodinku a půl okusili saunový svět.

Bazén: super voda hlavně ta teplá slaná včetně pohledu na noční oblohu z hvězdami také.

Sauna: První kolo jsem dal klasickou finskou s tím, že jsme byli po pár minutách prohřátí vyhnáni ven a MISTR saunař nám rozdal med s jogurtem, kterým jsme se všichni namazali – prý pro lepší pocení, odstranění škodlivin a lepší uvolnění. Další dvě kola jsem pak dal v aromasauně, kde vyždycky nějakej dobrovolník nasypal na žhavý kameny zmrzlej led s aroma a pak to ručníkem rozháněl po místnosti – super zážitek.

Návštěvu jak bazénu tak sauny vřele doporučuji. Už teď se těším až pojedeme příště. Bohužel to nebude asi letos – bo není čas.

Závěrem: Čtvrtek večer vnímám pro návšetvu termálů jako nejlepší – už z toho důvodu, že čtvrtek je vlastně takový malý pátek a je nutné se připravit na víkend ;-) . Osobně, ale na příští návštěvě přehodnotím čas. Na bazének stačí vpohodě hodinka a dvě věnuji na sauničku abych pořádně zarelaxoval.

Finance: webové stránky i tabule v termálech hlásali 12 EUR bazén a 6,30EUR sauna ale platili jsme jen 16,3 EUR – asi nějaká sleva o které jsme nevěděli. Jo a platit kartou se dá i když někdo tvrdil že to nejde.

Fotky: bohužel :) jen nějaké při odchodu – v sauně by to asi neklaplo.

 

Read more from Akce, Cestování, Kamarádi

Share your thoughts, post a comment.

(required)
(required)

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments